fbpx

Pesu- ja hoito-ohjeet

Toivomme, että muistat vaatteiden oikean hoidon, sillä se pidentää niiden käyttöikää.

Tässä tehoiskut, jotta ystävyytemme kestää:

  • Suosittelemme pesemään kaikki tuotteemme 40 asteessa samanväristen vaatteiden kanssa. Jos tuotteessa kahta väriä, pese vaaleamman värin mukaan.
  • Pese vaate aina nurinpäin käännettynä. Vaatteissa käytetty tekonahka pysyy hyvänä kun se ei ota kolhuja esim. toisten vaatteiden vetoketjuista.
  • Ethän kuivaa vaatteita kuivausrummussa.
  • Huomioi, että vaate voi kutistua ensimmäisessä pesussa 5 %.
  • Noudata annettuja pesuohjeita. Tarkista ohjeet aina tuotteen pesulapusta ja noudata sitä!
  • Vältä turhaa pesua ja tuuleta vaate, jos se ei ole oikeasti likainen.
  • Poista tahrat mahdollisimman nopeasti.
  • Pesu ilman huuhteluainetta pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi. Elastaani saa aikaan vaatteen joustavuuden, mutta huuhteluaineen käyttö heikentää sitä.
  • Silittäminen ainoastaan vaatteen nurjalta puolelta. Huomioi, että tekonahka silitetään ilman höyryä, matalalla lämpötilalla. Tarkista aina ohjeet pesulapusta. Vältä kuitenkin turhaa silittämistä.
  • Jos kuivatat vaatteet ulkona tai parvekkeella, huomioithan, että auringonvalo voi haalistaa värejä.

Kokotaulukko

Lapset

Lasten vaatteet ovat tuplakokoja ja ne löytyvät koossa 62/68 – 134/140, eli vauvoista noin 8-vuotiaille. Kaikkia kokoja ei ole saatavilla jokaisesta tuotteesta, joten pienimmät ja suurimmat koot vaihtelevat tuotteittain. Vaatteet ovat normaalimitoitusta, huomioi kuitenkin tuplakoot. Jos lapsesi käyttää esimerkiksi kokoa 68, suosittelemme ottamaan 62/68-koon sijaan seuraavan koon, eli 74/80.

Kaikissa lasten alaosissa on kiristysmahdollisuus vyötäröllä. Vyötärökaistaleesta löytyvän kuminauhan avulla voit kiristää vaatetta lapsen mittojen mukaiseksi.

Tarkemmat kokotaulukot löydät kunkin tuotteen kohdalta.

Kokotaulukoissa olevat mitat ovat valmiin vaatteen ohjeellisia mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla. Mitat voivat vaihdella 1-2 cm välillä, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Aikuiset

Aikuisten vaatteet löytyvät koossa XXS-XXL. Vaatteet ovat reiluhkoa mitoitusta. Muista huomioida yläosissa hihan riittävä pituus.

Tarkemmat kokotaulukot löydät kunkin tuotteen kohdalta.

Kokotaulukoissa olevat mitat ovat valmiin vaatteen ohjeellisia mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla. Mitat voivat vaihdella 1-2 cm välillä, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

We want to encourage you to be brave and playful

– through life.

play BRAVELY with us.