fbpx

ARVOT

ARVOT

Kannamme kortemme kekoon

Kuten suurimmalle osalle ihmisistä, niin myös meille on erityisen tärkeää, että toimintamme perustuu vastuulliseen, ekologiseen, eettiseen ja läpinäkyvään toimintaan. Haluamme kannustaa ihmisiä olemaan rohkeita ja leikkisiä, mutta samalla myös eettisesti ajattelevia ja vastuullisuutta kannattavia seikkailijoita. Muoti ja kauniit vaatteet eivät tarkoita, ettetkö voisi valinnoillasi muuttaa maailmaa. Itse asiassa pukeutumalla ja ostamalla eettisesti valmistettuja vaatteita teet uudenlaista vallankumousta. Voit osoittaa muille, että omalla asenteella, käyttäytymisellä ja pukeutumisella voi kantaa kortensa kekoon ja muuttaa maailmaa, askel kerrallaan.

Kertakäyttömuotia – ei kiitos!

Rohkeuden, leikkisyyden ja vastuullisuuden lisäksi tärkeitä arvoja ovat täydellisesti kaavoitetut ja huolellisesti hiotut tuotteet, tyylikäs ja ajaton muotokieli sekä loistavaan laatuun ja kotimaisuuteen panostaminen. Siksi testaamme aina kankaat ja mallit. Nämä kaikki seikat tekevät Luppaset-brändin tuotteista pitkäikäisiä, hassuttelevia, rohkaisevia, kestävän kehityksen mukaisia, hyvänmielen ystäviä juuri sinulle.

Uskomme, että loppuun asti hiotut tuotteemme ja hyvät, huolella valitut materiaalit takaavat loistavan laadun. Panostamalla laatuun takaamme sen, että tuote on pitkäikäinen. Voit turvautua luottovaatteeseesi kerta toisensa jälkeen. Tämä on samalla myös eettistä ja ekologista; kun tuote on kestävä ja laadukas, sen käyttöikä on pidempi ja näin ollen ympäristökuormitus pienempi. Huoltamalla vaatteesi oikein, varmistat tuotteen kestävän pidempään. Tutustu tarkasti hoito- ja pesuohjeisiin.

Leikkisän tyylikäs, yksinkertainen ja ajaton muotokieli on myös yksi brändimme kulmakivistä. Emme seuraa nopeasti vaihtuvia trendejä, jotka vain ruokkivat kertakäyttömuotia ja -kulttuuria. Sen sijaan luomme tuotteita, joiden muotokieli on ajatonta, mutta samalla persoonallisen tyylikästä. Kun tuotteiden tyyli on ajasta riippumaton, voi vuosia vanhankin vaatteen pukea päälleen yhä uudelleen ja uudelleen. Luppaset-tuotteet ovat tulleet jäädäkseen vaatekaappiisi. Lue tarinasta mistä leikkisän yksinkertainen muotokieli sai inspiraationsa.

Made in Finland

Kaikki Luppaset-brändin tuotteet valmistetaan Suomessa, omassa ompelimossa Kuopiossa. Aloitimme oman tuotannon maaliskuussa 2021. Luppasille on myönnetty avainlippumerkki, mikä on takuu Suomalaisesta työstä.

Kaikki Luppasten tuotteissa käytetyt kankaat tulevat Euroopasta. Meille kankaissa tärkeintä on laatu ja käyttömukavuus. Lisäksi tärkeää on, että kaikki kankaat joita käytämme ovat Öko-Tex-standardin mukaisia. Se takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä eikä torjunta-ainejäämiä. Lue lisää standardista.

Emme ole täydellisiä

Koska kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä, voi tuotteiden joukkoon sattua joitakin virheellisiä kappaleita. Selvitämme aina mistä ongelma on johtunut ja kuinka voisimme hoitaa sen paremmin. Virheelliset tuotteet joko korjautetaan tai myydään 2-laatuisena erilaisissa tapahtumissa. Emme ole täydellisiä, mutta teemme aina parhaamme, jotta sinä saat parasta laatua.

Tämä ystävyys kestää <3

Teemme töitä sen eteen, että voit luottaa tuotteisiimme, niiden laatuun ja käyttömukavuuteen. Sekä tietysti ajattomaan sekä persoonalliseen tyyliin ja muotokieleen, johon voit turvautua joka aamu. Haluamme, että ystävyytemme kestää <3

Hinnat eivät tule hatusta

Tuotteiden hinnat koostuvat todellisista tuotantokustannuksista. Tuotteet suunnitellaan ja ommellaan Suomessa. Myyntihinta koostuu seuraavista kustannuksista: materiaalit ja niiden rahtikulut, tuotteiden leikkuu-, kaavoitus- ja ompelutyö, tuotelaput ja pesumerkinnät, langat ja muut ompelutarvikkeet, 24 % arvonlisävero, varastointi, pakkaaminen, palkkakulut, suunnittelu- ja markkinointikulut, tuotekehitys ja -testaus, vakuutukset sekä muut juoksevat kulut.