Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

KaroLuo Oy:n Rekisteriseloste

Rekisteriseloste:

KaroLuo Oy

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

KaroLuo Oy ( Y-tunnus 2883186-9 )
Karoliina Luokkala P. 040 910 3831
Tulliportinkatu 19 c sisäpiha
70100 Kuopio

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Karoliina Luokkala
P. 040 910 3831
Sähköposti: karoluo@karoluo.fi

REKISTERIN NIMI

KaroLuo Oy

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

– Henkilö on ostanut Luppaset tuotteita messuilta, tapahtumista tai Luppasten nettikaupasta.

– Henkilö on itse liittynyt Luppasten postituslistalle tilaamalla sähköisen uutiskirjeen verkkokaupassa, myymälässä, Facebookissa tai tilaamalla uutiskirjeen lomakkeella messuilla tai muussa tapahtumassa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on KaroLuo Oy:n sekä Luppaset asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten toimittaminen, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää KaroLuo Oy:n asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää KaroLuo Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. KaroLuo Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita (mm. verkkokauppa-alusta). Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan KaroLuo Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

KaroLuo Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. KaroLuo Oy:n valmistamia postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä KaroLuo Oy:n rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on ostanut Siluettiversaan tuotteita verkkokaupasta, liittynyt postituslistalle tai on ostanut Luppaset tuotteita tapahtumista:

– Henkilön etu- ja sukunimi
– Sähköpostiosoite
– Postiosoite
– Puhelinnumero

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan KaroLuo Oy:n käytössä. Tietoja ei luovuteta KaroLuo Oy:n ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää KaroLuo Oy:n luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee KaroLuo Oy:n hallitsemissa ja salasanasuojatuissa palveluissa.